21 Kasım 2012 Çarşamba

Boyacı Yamağı

Bugün camlarla ilgili işleri halletmek ve diğer STCci arkadaşlarımız için pazarlık yapmaya gittiğimizde, boya rötuşlarında durum ne diye çok da ümitli olmadan aradım. Ümitsizliğimizn nedeni, boyayı yapan Orhanların yerindeki Mehmet usta ayrılıp kendi yerini açtı, rötuşları kim yapsın diye  kendi içlerinde çözemeleri için 2-3 günü aldı, süreç daha da uzar derken Orhan'dan bitti haberi gelince hemen Olimpia'dan Bahçeşehir'e hareketlendik. 


Araba hazır gibi duruyordu, ama kısa bir inceleme ile bir sürü yapılmamış yer ya da hatalı yer bulduk. Baktık bu işi onlar tek başlarına kısa zamanda bitiremeyecekler, Gürcanla aldık fırçaları elimize kimi yerleri biz yaptık, diğer yandan usta da daha detaylı yerleri yaptı. Plakaları kestirdik, sığacak hale getirdik ve yukarıdaki foto ortaya çıktı. Biz boyacı yamaklığından geçtik, kendimize zararımız olan kazalar oldu ama STC sorunsuz çıktı.


Oradan çıkıp hemen İkitelli sanayiye geldik. Yol videomuz burada: http://youtu.be/BP_Nlsogw5g
Elektrik ile ilgili bir iki dert için Murat'a uğradık. Benzin şamandırsaında biraz sıkıntı vardı, yeniledik, göstergeleri test ettik ve çok hızlı bir şekilde işimiz bitti. Sonra yeni camların ağırlığını kaldıramayan bagaj amortisörlerini değiştirdik. Kapıda bir yerde conta eksiği vardı, onu halletmesi için STCyi Mithat Usta'ya bıraktık ve Cuma günü karbüratör ayarını yaptırmak için Topkapı Tim 1'de Necati Ustaya gitmek için sözleştik.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder